Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Promotie Intrerupător simplu Legrand Niloe View larger

Intrerupător simplu Legrand Niloe

Produs nou

Intrerupator simplu, 10A, gama Legrand Niloe

Mai multe

6,99 lei TVA inclus

Adăugaţi la lista dorinţelor

  • Intrerupatorul simplu Legrand Niloe reprezinta combinatia perfecta intre garantia calitatii Legrand si un pret accesibil pentru orice buzunar.

    Intreaga gama de prize si intrerupatoare Legrand sunt concepute pentru a oferi satisfactia garantata, fiind concepute cu grija pentru mediu, fiind de asemenea ambalate in ambalaje reciclabile.

    Atat intrerupatoarul simplu Legrand, cat si celelalte tipuri de aparataj ale gamei sunt simplu de instalat si utilizat. Nu este este necesara indepartarea placii. Rama este aplicata printr-o simpla apasare.

    Intrerupatorul simplu Legrand Niloe este disponibil atat pe culoarea alb, cat si ivoar, iar in combinatie cu o rama puteti realiza o multitudine de combinatii, in functie de gusturile dvs. 

  • Producător Legrand
    Gama Niloe

Intrerupător simplu Legrand Niloe - 6,99 lei

Important: Pretul pentru Intrerupător simplu Legrand Niloe este 6,99 lei, TVA inclus. In cazul in care doriti sa comandati Intrerupător simplu Legrand Niloe o puteti face prin intermediul cosului de cumparaturi, telefonic, la numarul de telefon 0745935141 sau prin email la adresa office@savelectro.ro . Toate informatiile referitoare la Intrerupător simplu Legrand Niloe sunt cu titlu informativ, iar pretul de 6,99 lei se poate modifica fara notificare prealabila. Pretul pentru Intrerupător simplu Legrand Niloe este susceptibil de schimbare si este valabil in limita stocului disponibil. Pentru orice alte informatii referitoare la Intrerupător simplu Legrand Niloe va rugam sa ne contactati. Savelectro face toate eforturile pentru ca pretul pentru Intrerupător simplu Legrand Niloe sa fie cel mai mic pret posibil. In cazul in care ati gasit Intrerupător simplu Legrand Niloe in alt loc la un pret mai mic, va rugam sa ne contactati, iar noi vom incerca sa va oferim cel putin acelasi pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Intrerupător simplu Legrand Niloe

Intrerupător simplu Legrand Niloe

Intrerupator simplu, 10A, gama Legrand Niloe

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: