Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Intrerupător dublu Legrand Niloe View larger

Intrerupător dublu Legrand Niloe

Produs nou

Întrerupător dublu, gama Legrand Niloe, culoare alb, IP20

Mai multe

9,99 lei TVA inclus

Adăugaţi la lista dorinţelor

 • Intrerupatorul dublu Legrand Niloe este usor de instalat, usor de folosit, facut din materiale 100% ecologice, nealterand calitatea Legrand.

  Disponibil atat pe culoarea alb, cat si pe culoarea ivoar, puteti realiza o multitudine de combinatii, in functie de dorintele dvs.

  Pentru a instala intrerupatorul dublu Legrand Niloe trebuie sa urmati urmatorii pasi:

  1. Fixati dispozitivul, fara a inlatura placa mecanismului

  2. Aplicati rama, printr-o simpla apasare.

  In cazul in care doriti sa schimbati rama, acest lucru se realizeaza la fel de simplu, nefiind necesara inlaturarea placii mecanismului.

 • Producător Legrand
  Gama Niloe

Intrerupător dublu Legrand Niloe - 9,99 lei

Important: Pretul pentru Intrerupător dublu Legrand Niloe este 9,99 lei, TVA inclus. In cazul in care doriti sa comandati Intrerupător dublu Legrand Niloe o puteti face prin intermediul cosului de cumparaturi, telefonic, la numarul de telefon 0745935141 sau prin email la adresa office@savelectro.ro . Toate informatiile referitoare la Intrerupător dublu Legrand Niloe sunt cu titlu informativ, iar pretul de 9,99 lei se poate modifica fara notificare prealabila. Pretul pentru Intrerupător dublu Legrand Niloe este susceptibil de schimbare si este valabil in limita stocului disponibil. Pentru orice alte informatii referitoare la Intrerupător dublu Legrand Niloe va rugam sa ne contactati. Savelectro face toate eforturile pentru ca pretul pentru Intrerupător dublu Legrand Niloe sa fie cel mai mic pret posibil. In cazul in care ati gasit Intrerupător dublu Legrand Niloe in alt loc la un pret mai mic, va rugam sa ne contactati, iar noi vom incerca sa va oferim cel putin acelasi pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Intrerupător dublu Legrand Niloe

Intrerupător dublu Legrand Niloe

Întrerupător dublu, gama Legrand Niloe, culoare alb, IP20

30 alte produse din aceeași categorie: