Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Întrerupător simplu Legrand Valena Ivoar View larger

Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar

Produs nou

Întrerupător simplu, ivoar, gama Legrand Valena

Mai multe

774301

19,99 lei TVA inclus

Adăugaţi la lista dorinţelor

  • Întrerupătorul simplu de la Legrand Valena este realizat din materiale de înaltă calitate pentru a oferi o experieță de utilizare optimă oricui.

    Întrerupătorul are un grad de protecție IP20, ceea ce înseamnă că nu este protejat împotriva umidității. Este disponibil și pe culoare alb sau aluminiu. De asemenea, se poate combina cu rame de diferite culori, în funcție de gusturile fiecăruia

  • Producător Legrand
    Gama Valena
    Culoare Ivoar

Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar - 19,99 lei

Important: Pretul pentru Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar este 19,99 lei, TVA inclus. In cazul in care doriti sa comandati Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar o puteti face prin intermediul cosului de cumparaturi, telefonic, la numarul de telefon 0745935141 sau prin email la adresa office@savelectro.ro . Toate informatiile referitoare la Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar sunt cu titlu informativ, iar pretul de 19,99 lei se poate modifica fara notificare prealabila. Pretul pentru Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar este susceptibil de schimbare si este valabil in limita stocului disponibil. Pentru orice alte informatii referitoare la Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar va rugam sa ne contactati. Savelectro face toate eforturile pentru ca pretul pentru Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar sa fie cel mai mic pret posibil. In cazul in care ati gasit Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar in alt loc la un pret mai mic, va rugam sa ne contactati, iar noi vom incerca sa va oferim cel putin acelasi pret.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar

Intrerupator simplu Legrand Valena Ivoar

Întrerupător simplu, ivoar, gama Legrand Valena

30 alte produse din aceeași categorie: