Suna acum!
+40 745 935 141

Bec Vintage Edison Glob 125mm 40W E27

Bec Vintage Edison Glob 125mm 40W E27

Cod produs:Bec Vintage Edison Glob 125mm 40W E27
Disponibilitate:      La Comandă
  • 20,00Lei

Decorarea intr-o maniera aparte a unui spatiu rezidential, sau chiar si a unuia comercial cu destinatie specifica intalnirilor pentru cina, este acum mai usoara gratie unei inventii epocale din secolul 18 cand primul bec Edison a facut la propriu lumina in viata omenirii. Conditiile moderne de design si productie pentru un bec Edison sunt acum garantia posibilitatii de a realiza ambientari dintre cele mai spectaculoase, totul bazandu-se in special pe lumina alb calda din gama 2200K (K = Kelvin este unitatea de masura a temperaturii de culoare) specifica acestui model de bec Edison, dar si pe forma si marimea globului de sticla care adaposteste elementul spectaculoas al filamentului incandescent.

De regula o lampa decorativa de tip bec Edison va avea un efect de „WOW” atunci cand va fi plasata deasupra spatiului in care se serveste masa, sau in oricare alta zona a locuintei pentru ca va crea pe loc acea atmosfera intima, placuta, calda, de care oricare dintre noi avem nevoie. Un pendul suspendat in apropierea ferestrei, in zona mesei, in coltul unui hol de trecere va deveni tinta privirii daca ii veti monta un bec Edison ce este dotat cu o montura de tip E27. Singurul lucru pe care trebuie sa-l verificati este daca spatiul din interiorul globului corpului de iluminat este suficient de larg pentru acest bec Edison pentru ca dimensiunile sale sunt generoase. El are are un diametru de 125mm si o lungime totala de 175mm, mult peste ceea ce stim ca dimensiune despre un bec clasic.

Daca toate aceste mici demersuri in privinta stabilirii locului unde veti crea spatiul luminat de un bec Edison sunt realizate, nu va ramane decat sa va bucurati de lumina blanda de 140lm (lm = Lumen este unitatea de masura pentru fluxul luminos emis de o sursa punctiforma) pe care o va oferi spatiului. La o folosire in conditii corespunzatoare din punct de vedere a calitatii instalatiei electrice acest bec Edison va avea o durata medie de viata de 2500 de ore.

Aceasta durata de viata este usor de extins in situatia in care aveti in circuitul de comanda a becului un intrerupator de tip variator de tensiune cu care puteti modifica nivelul tensiuni aplicata filamentului si ca atare gradul de uzura in timp va fi mai redus.. Este posibila aceasta conectare si utilizare pentru ca acest bec Edison este un bec dimabil. In plus, pe langa largirea gamei intensitatii luminoase cu care realizati ambientarea dorita, oricand doriti consumul poate fi redus de la 40W nominal pe care ii are un bec Edison pana la acel nivel pe care il apreciati corespunzator intr-un anumit moment.

Becuri
Putere 40W
Temperatura de culoare 2200K
Tensiune de alimentare 220V
Tip Dulie E27

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun