Braytron

Pendul LED 24W 6500K Verde, Braytron

56,00 lei

Lustra de culoare verde, cu o singura sursa de lumina, o dulie de E27, putere de 24W. Utilizeaza un bec cu o temperatura de culoare de 6500K, asigura iluminare energizanta in baie, bucatarie, birou.

Cei care concep un design interior al locuinței cu nuanțe de verde oferă sanctuarului o stare pozitivă departe de stresul vieții moderne, restabilind un sentiment de conectare cu mama natură. Simbolizand fertilitatea, armonia si prospetimea, culoarea verde are o corespondenta puternica emotionala cu notiunea de siguranta. Verdele este o culoare deosebit de relaxanta, iar in cantitati mici se potriveste oricarui spatiu, pe suprafete mai mari este indicata pentru camere de odihna si studiu.

Pendulul verde alaturi de un bec de 24W, cu o dulie E27 contribuie la o iluminare puternica, energizanta, ideala pentru spatiile utilizate pentru activitati intelectuale, cum este biroul. Lumina rece oferita de becul cu o temperatura de culoare de 6500K, este ideala pentru birou, bucatarie, baie, asigurand o lumina mai intensa, ce imprima un aer modern. O lumina alba rece este potrivita schemelor de culori care sunt puternice, indraznete, cum este verdele, si aduce un aspect curat, minimalist.

BB01-52423

Date tehnice

Tip Dulie
E27
Lungime
1 metru
Dimabil
Nu
Tip led
SMD
Putere
24W
Temperatura de culoare
6000 - 6500 K
Tip Bec
LED
Diametru
220 mm
Clasa de protectie
IP20
Flux luminos
1900 lumeni
Tensiune de alimentare
220V