V-Tac

Kit banda Led RGB 5050 IP65 5 metri

95,00 lei
76,00 lei Salvezi 20%

Cele mai importante particularitatii tehnice ale acestui kit band led rgb sunt prezentate pe rand in continuare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa urmariti si caseta tehnica a produsului, sau sa ne contactati pentru consiliere de specialitate. Respectati indicatiile producatorului in privinta instalarii si utilizarii acestui kit banda led rgb pentru a beneficia de o durata cat mai mare de utilizare.

 

  • Sursa - Alimentarea kit-ului se realizeaza prin intermediul acestui dispozitiv cu indice de protectie IP44 (este protejat la stropirea accidentala cu apa si impotriva patrunderii cu un corp strain cu diametru mai mare ori egal cu 1mm), care se conecteaza la tensiunea de 220V, ofera o tensiune de iesire de 12V pentru banda led si o putere maxima de incarcare de 60W. Aceasta sursa este garantata pentru 15000 de cicluri de pornire/oprire, iar durata de utilizare este de 20000 de ore.
  • Controller si telecomanda cu 24 taste - Cele doua dispozitive concura separat la posibilitatea controlului asupra intensitatii luminoase pe care banda led o produce, precum si la pornirea/oprirea iluminarii, dar si stabilirea si combinarea culorilor rgb pentru obtinerea spectrului de lumina convenabil. Controller-ul este capabil sa sustina o putere insumata a benzii led de pana la 72W si se alimenteaza direct de la sursa cu o tensiune de 12V. Telecomanda cu 24 de taste este prevazuta sa functioneze 20000 de ore si dispune de o configurare optima a tastelor pentru manevrare usoara.
  • Banda led - Aceasta banda led este prevazuta sa lucreze la o tensiune de alimentare de 12V si pretinde un consum de 10,8W pentru fiecare metru liniar instalat. Fiecare sectiune de un metru beneficiaza de 60 de led-uri care sunt capabile sa produca 1000 de lumeni. Unghiul de trimitere al luminii produse este de 120o si este conceputa pentru a rezista la 15000 de cicluri de pornit/oprit, sau 20000 de ore de functionare.