Nowodvorski

Spot Coba I 9725 Nowodvorski

116,00 lei
Cantitate
  La comanda

Lustra moderna, mobila, de culoare alba, intalnita sub forma de patrat, fabricat din otel care asigura rezistenta, este atasat de un placaj gri decorativ, aduce un stil modern. Are o singura sursa de lumina cu o dulie de GU10.

Abordarea unui stil modern, contemporan cu elemente, forme, dimensiuni si culori indraznete este un pas imens si in acelasi timp curajos pentru obtinerea unei decoratiuni si iluminari perfecte in incaperea dumneavoastra atunci cand vine vorba de corpul de iluminat, iar in cazul in care va doriti ceva practic si usor de utilizat, va recomandam lustra cu o singura sursa de lumina mobila cu o dulie GU10.

O lustra moderna, de culoare alba, intalnita sub forma de patrat, fabricat din otel care asigura rezistenta, este atasat de un placaj gri decorativ, va v-a aduce un stil modern, nou si elegant, intr-un joc de forme si culori in incaperea dumneavoastra. Prezinta a singura sursa de lumina, avantajul ei fiind faptul ca este mobila astfel ca daca lumina devine deranjanta sau daca doriti sa iluminati o decoratiune sau o zona anume, puteti muta cu usurinta sursa de lumina in directia dorita.

9725

Date tehnice

Tip produs
Spot
Tip Dulie
GU10
Clasa de protectie
IP20
Material
Otel vopsit si plywood
Numar surse de iluminare
1
Lungime
20 cm
Latime
14 cm
Putere maxima bec
35W
Bec inclus
Nu
Garantie
2 ani
Stil
Modern